Doorgaan naar hoofdcontent

Zelf tattoo zetten met naald.

Zelf tattoo zetten met naald.Midsection of Man Using Smart Phone

Note: Deze post promoot niet dat je zelf tatoeage's moet zetten met een naald.
Nee, Wij raden het af ! Betaal gewoon voor je tatoeage.
Deze post gaat vooral om de gevaren van het zelf te doen en waarom je het beter niet doet !

Dat tatoeages bekend zijn is geen geheim meer..
...de meerderheid heeft er wel al eens aan gedacht om een tattoo te nemen..
Of heeft dus ook degelijk een tatoo gezet.

We willen dan ook vaak geloven dat een tattoo zetten ongevaarlijk is.
Maar een tattoo zetten brengt zoals alles in het leven zijn gevaren met zich mee.
Het is dan ook héél belangrijk om je tatoeage te laten zetten van wie je zeker 
bent dat hij hygiënisch werkt.

Niet alleen kan je soa's krijgen als iemand niet hygiënisch en zorgvuldig te werk gaat,infecties bijvoorbeeld zijn ook niet uitgesloten.

Maar je kan ook zelf een tatoeage zetten.-Hiervoor heb je een naald nodig en inkt.
Weet wel dat ik dit serieus AFRAAD! Het is veel beter en veiliger om het door een professional te laten doen, iemand die hiervoor gestudeerd heeft of een cursus heeft gevolgd.

Tattoo zelf maken.

adult, art, artistic

Hoewel ik 't af raad om zelf een tatoeage te zetten met een naald, kan je wel zelf een tatoeage maken.
Sinds ik vind dat tatoeage's beter iets persoonlijk zijn en een betekenis hebben of gewoon kunst zijn, denk ik dat het verstandig is om je tatoeage dan ook zelf te ontwerpen.

Met zelf je tatoeage maken bedoelen we dan ook dat je ze zelf ontwerpt NIET ZELF ZET wees hiervan op de hoogte !

Je kan dan ook altijd aan je tattooeur vragen om je ontwerp wat bij te werken indien je niet blij bent met je eigen design.

Het is belangrijk dat je een tatoeage niet zet in een impuls en dat je je design of tatoeage goed hebt doordacht, zodat je er ook degelijk blij mee bent.

Zo weet je zeker dat er van spijt straks geen sprake meer is.

Een tatoeage kan zowel goede als slechte consequenties hebben en dat ligt er enkel aan waarom je die zet. Is het om indruk te maken, omdat je je verveelt, omdat je iets wilt vereeuwigen, je wilt iemand eren, je vind iets cool.

Thuis Tattoeëren.

art, blur, casual

Zoals je nu waarschijnlijk al weet raad ik het af om zelf een tatoeage te zetten zonder een professional en zonder de juiste apparatuur.

Toch zijn er mensen die thuis komen tattoeëren en dit zijn dan ook vaak mensen die geen cursus hebben gevolgd maar toch tattoo's zetten.

Dit is echter gevaarlijk en zeker als hij, zij niet de nodige apparatuur bezit en de juiste lessen heeft gevolgd.

Het is belangrijk om te weten waaraan je begint.-Echter komt dit zo vaak voor omdat een tattoo anders wel vrij veel geld kost.

Niet iedereen kan een tattoeage betalen en dan zetten ze die of terwijl zelf of laten ze die thuis zetten.

Net zoals tieners die ook zelf een tattoeage durven zetten omdat ze van hun ouders niet mogen.

Dit is gevaarlijk maar toch blijven mensen dit doen.-Spaar voor je tattoo en dan kom je er wel, je hebt nu tijd genoeg om je eigen tattoo te ontwerpen en eens na te denken.

Prijzen kunnen verschillen !Man Wearing Silver Skull Ring

Zet niet zomaar je tattoo en neem de moeite om toch eens rond te vragen waar het goedkoper en beter is.-Een tatoeage is permanent dus is het ook belangrijk om het meteen goed te doen.

We weten nu wel dat tattoo's vrij duur zijn maar dat betekent niet dat het niet goedkoper kan.

Voor je meteen voor de goedkoopste prijs gaat is het wel belangrijk om eerst eens rond te horen over de kwaliteit van de tattooeur, zo weet je meteen of je er spijt van zult hebben of niet.

Sommige tattooeurs zijn goedkoop maar waarom merk je dan ook wel aan de kwaliteit en dan is het jouw EIGEN FOUT om die daar te laten zetten.

Andere zijn echter weer goedkoper omdat ze zo meer klanten aantrekken en leveren dan ook goede kwaliteit waarvan je echt tevreden kunt zijn.

Ben je niet zeker van de kwaliteit vraag rond bij vrienden of ga eens een kijkje nemen.

Vaak hebben tattooeurs dan ook een heleboel schetsen hangen om aan te tonen dat ze er wel wat van kunnen hun "portfolio" zo wel genaamd.-Oordeel hier echter niet alleen over sinds er bij tattooages veel meer factoren spelen.

Zet je tattooeur rechte lijnen, heeft hij een ook voor detail of ben jij gewoon 1 van de vele klanten voor hem en wilt hij er snel snel van af zijn.

Waarom een tattoo zetten ?adult, art, body

Tattoo's zijn dingen eren en vereeuwigen niet enkel is het mooi de poëzie erachter is dan ook héél mooi en interessant.

Tatoeage komt van het Tahitiaanse woord tatu of tattau betekent.-Wat dan weer betekent markering, vlek of streep betekent.

adult, artist, blurTatoeage's worden dan ook al héél lang gezet waardoor het nu mode is geworden.

Een body modification noemen we dit weleens, voor sommige een verslaving voor andere een hobby en passie.

Zij maken dan ook van het hele tattoo gebeuren een kunst waarvan je werkelijk de zin krijgt om zelf meteen een tattoeage te zetten.

Voor je een tattoeage zet moet je nadenken waarvoor je het wilt zetten.

Je kan dan echter in groepen zoals : https://www.facebook.com/groups/255878114522416/ je tattoo delen, of je ontwerp.-Het is dan ook altijd wel leuk om wat ideetjes, feedback te krijgen of te horen wat ze ervan vinden.

Begin met één tattoeage kijk wat je ervan vind en ga vanuit dat punt verder.

Weet wel, Waar je ook gaat een tattoeage zal ALTIJD pijn doen om te laten zetten en zal altijd geld kosten. Kan je niet tegen pijn dan zul je toch maar op je tanden moeten bijten.

Het is dan ook leuk als je deelt waar je je tattoeage laat zetten en of je blij bent met de service, zo kan je anderen die zelf een tattoeage willen laten zetten helpen.

Een tattoeage is een hele verantwoordelijkheid en het is aan jou om te kiezen of je volwassen genoeg bent om te kiezen om er één te laten zetten of niet.
Maar als je onder de 16 bent... Begin hier dan niet aan. De leeftijd die ze aangeven staat er niet voor niets...

Ben je niet zeker van je ontwerp vraag raad en anders ! Veel plezier met het zetten van je tattoeage ik raad het af om het zelf te zetten of het thuis te zetten... Ga gewoon naar een tattooeur waardeer je eigen lichaam genoeg om dit te doen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

wat kost een tattoo ongeveer ?

Wat kost een tattoo ongeveer ? We weten allemaal dat tatoeages verslavend zijn... ...Of je nu iemand bent die net zijn eerste tatoeage heeft laten zetten of iemand die er al vele heeft. Weten allemaal dat het uiteindelijk... Nooit bij één tatoeage blijft.
We beginnen dan ook vaak met slechts een kleine tatoeage en voor je het weet staat je lichaam vol.
Maar wat kost het nu ongeveer ?
Je weet nu vast wel dat tatoeages geld kosten...
...De vraag is echter hoeveel.
Om op die vraag antwoord te geven ben ik op research uit gegaan... Speciaal voor JOU ben ik de prijzen van tatoeëerders gaan opzoeken. Hoe wordt de prijs bepaalt ? Dat prijzen verschillen van tatoeëerder op tatoeëerder is al wel bekend... ...maar wat is hier de reden voor ?
Tatoeëerders beginnen met een start tarief van €50-€75 euro en berekenen dan de prijs op de moeilijkheidsgraad en of het gekleurd moet zijn of zwart.
Wil je een tekst als tatoeage dan berekenen ze het op basis van lettertypes. Sommige lettertypes zijn kleine…

Welke stijlen tattoo zijn er?

Welke stijlen tattoo zijn er? Om alle soorten op te noemen is deze post echter te klein... ...wat we wel kunnen doen is de meest voorkomende opnoemen ! Voor we hiermee beginnen is het belangrijk om te weten dat in jou leefomgeving weer vaak andere tatoeages kunnen voorkomen.
Dit is met mode ook zo, niet overal draagt iedereen hetzelfde.
Dat mensen daar in tegen verslaafd zijn aan tatoeages is iets waar je overal terugziet. Iedereen, van 16 jarigen tot oudere mensen, je zult overal en in iedere stad tatoeages terug vinden bij mensen.
Dan is het ook geen mirakel dat mensen een ge zoute mening erover hebben.
Of je dit jezelf aantrekt is dan weer jou keuze ! Bloemen tatoeages.Dat er tatoeages van bloemen zijn is niet verbazingwekkend. Bloemen zijn niet enkel planten maar tegenwoordig ook heel symbolisch. Je ziet ze in vele tekeningen dan ook terug.
Maar ja hoor ze zijn ook een heel voorkomende stijl van tatoeages.
Ze komen overal voor, op de rug, de buik, de voeten, de handen zelfs op he…